چراغ سنسوردار و انواع آن چه نام دارد؟
فروشگاه کوثر الکتریک نمایندگی اصلی فروش انواع چراغ سنسوردار سقفی و دیواری در لاله زار
چراغهای سقفی و دیواری مجهز به حسگر یاهمان چراغ سنسوردار برای مکانهای پرتردد مانند راهپلهها، راهروها، ورودی آسانسور و پارکینگها طراحی شدهاند، جایی که خاموش و روشن کردن مکرر در آنها رایج است. چراغ سنسوردار سبک وزن است و تنها با دو پیچ به راحتی قابل نصب است. سنسور آن قابل تنظیم است و امکان سفارشی سازی مدت زمان روشنایی و شرایطی را که تحت آن فعال می شود، چه در روز و چه در شب، فراهم می کند.
با توجه به اینکه بسیاری از افراد در آپارتمان ها سکونت دارند، یکی از چالش های اولیه ای که در این فضاهای زندگی با آن مواجه است، نیاز به خاموش کردن چراغ های ساختمان پس از استفاده است. برای رفع این مشکل مهم، چراغ سنسوردار به بازار معرفی شده اند که به طور خودکار روشن و خاموش می شوند. این چراغ های حسگر در قسمت های مشترک ساختمان مانند پارکینگ ها و راه پله ها مورد استفاده قرار می گیرند. سنسورهای به کار رفته در این چراغ ها انواع مختلفی دارند که به زودی آن ها را به شما معرفی خواهیم کرد.
انواع مختلف چراغ سنسور دار چیست؟
چراغ های حسگر یا همان چراغ سنسوردار را می توان بر اساس طراحی، کاربرد و نوع سنسور استفاده شده دسته بندی کرد. انواع متداول چراغهای حسگر موجود در بازار شامل چراغهای دیواری، سقفی و توکار هستند که سنسورهای مادون قرمز و سنسورهای PIR (مدون قرمز غیرفعال) رایجترین آنها هستند.
در حالی که چراغ های سنسور دیواری و سقفی کاملاً مشابه هستند، یک تمایز جزئی وجود دارد: سطح نور سنسور دیواری مستطیلی شکل است. سنسورهای حرکتی به کار رفته در این چراغهای حسگر متعلق به خانواده PIR هستند که بر اساس گرمای موجود در محیط کار میکنند. در نتیجه، این سنسورها معمولاً برای روشن و خاموش کردن چراغها در فضاهای عمومی استفاده میشوند.
چراغ سنسور دیواری از یک پایه فلزی استفاده می کند و دارای پوشش رنگ الکترواستاتیک است. این چراغ برای نصب دیوار طراحی شده است.
چراغ سنسوردار شیشه ای نصب شده در سقف از ترکیب بدنه آهنی با پوشش رنگ الکترواستاتیک و سایه شیشه ای ساخته شده است. محدوده عملیاتی سنسور آن معمولاً بین 20 تا 120 سانتی متر است. این چراغ در مدل های مختلف موجود است و به دلیل جذابیت زیبایی و دوام بالا به ویژه برای ساختمان های اداری، مسکونی و تجاری مناسب است.
چراغ سنسور پلاستیکی نصب شده در سقف از پلاستیک با سایه شفاف ساخته شده است و به طور کلی در مقایسه با نور سنسور سقف شیشه ای مقرون به صرفه تر است.
برای مناطق بزرگتر، چراغ های چند سنسوری نیز در بازار موجود است. این چراغ ها مجهز به حسگرهایی هستند که مسافت بیشتری را پوشش می دهند.
چراغ های حسگر بر اساس پوشش سنسور انواع مختلفی دارند. به عنوان مثال می توان به نور سنسور سقفی 360 درجه، نور سنسور دیواری 180 درجه و نور سنسور سقفی 360 درجه روی سطح اشاره کرد که هر کدام در زوایای پوشش متفاوت هستند.
چراغ های حسگر یا همان چراغ سنسوردار در اشکال و اندازه های مختلف وجود دارند. با این حال، در نظر گرفتن ارتفاع سقف در رابطه با عناصر اطراف هنگام انتخاب ضروری است. اگر ارتفاع سقف کمتر از ویژگی های اطراف است، توصیه می شود از چراغ های آویز خودداری کنید. برعکس، در مناطقی با سقف بلند، چراغهای آویز مناسبتر و کاربردیتر هستند.
مزایای چراغ های سنسور چیست؟
کاهش هزینه ها با رفع نیاز به سیم کشی و پرهیز از استفاده از تایمر و کلید تایمر.
کاهش هزینه های برق از طریق اجرای روشنایی محلی.
به حداقل رساندن انتقال آلودگی با کاهش عملکرد مکرر کلیدهای برق.
اقدامات امنیتی تقویت شده
تامین روشنایی هوشمند در مکانهای مختلف مانند راه پلهها، پارکینگها، انبارها، اتاقهای بایگانی، اتاقهای تجهیز فروشگاهها، سرویسهای بهداشتی عمومی، هتلها، پارکها و غیره.
:: بازدید از این مطلب : 1
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0